Šesť rokov. Nechce sa mi tomu číslu veriť, aj keď ja nikdy neverím ani tomu, že už sú tu ďalšie Vianoce, lebo mám pocit, že predošlé boli predvčerom. Čas neskutočne letí. 

 

   Ďakujem všetkým zákazníčkam (i ich manželom :) ) i zákazníkom pánom. Ďakujem, že pomáhate tvoriť tento papierový svet, za Vašu priazeň, spätné reakcie, milé slová a všetky krásne projekty, ktoré z materiálu vyrábate. Špeciálne ďakujem patrí i Zuzke, ktorá už roky tvorí súčasť tohto blogu a prináša veľa krásnych príspevkov. Oni si to tu síce neprečítajú, ale ďakujem i kuriérom a pani poštárkam a tiež Vám, ktorí čítate tento blog. 

 

Ďakujem 

      

      Ako býva zvykom, je pre Vás pripravená narodeninová zľava i súťaž. 

 

♥ Narodeninová zľava ♥

 

Od 13.11 do 17.11 2022 nakupujete s 13% zľavou

Zľava platí na všetok už nezľavený tovar, s výnimkou poukážok, vyrezávacích a viazacích strojov a poštovného. Platí pre všetky nové objednávky (s dátumom od 13.11.) a nedá sa uplatniť na rezervovaný tovar či predobjednávky.

  

Na uplatnenie nie je potrebný žiaden kód, suma Vám bude upravená každému na faktúre. 

  

♥ Vyhraj balíček materiálu ♥

 

  Všetky objednávky, ktoré prídu v období  13.11 do 17.11 2022  a budú mať hodnotu (bez poštovného a po uplatnení narodeninovej zľavy) nad 20€, sú automaticky zaradené do žrebovania balíčku s materiálom. Obsah bude prekvapenie, ale sú v ňom vzorované 30,5x30,5 papiere, tiež 15,2x15,2 papiere, vyrezávacia šablóna či pečiatka. A nejaké tie drobnosti. 

  

♥ Narodeninová súťaž♥

  

 Tradične ako predošlé roky, i tento rok je narodeninová súťaž  zároveň i žolíková challenge k celoročnej súťaži o diplom a prekvapenie. Takže ak ste niečo zameškali, práve máte možnosť dohnať to. :)

 

Zadanie: Vašou úlohou je vytvoriť narodeninovú pohľadnicu na ktorej bude Scrapworld slovenská pečiatka. Môže byť aj starší motív, ktorý už nie je v predaji, ale musí ísť o pečiatku Scrapworld

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge a nesmie byť do uzávierky súťaže nikde uverejnený.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 17.11.2022 s predmetom NARODENINOVA CHALLENGE

  

Špeciálna informácia: táto challenge nie je povinná pre získanie celoročného diplomu a prekvapenia za zapojenie sa do všetkých  súťaží. Je ale "žolíková" a ak vám nejaké zadanie ušlo, touto si to môžete nahradiť. 

  

Výhra:

- 3 slovenské pečiatky podľa vlastného výberu 
- ručne robený diplom  (staršie nájdete napr. na instagrame)
 
   

 Majte krásne tvorivé dni ♥

 

yka