Scrapworld.sk - Váš scrapbookový svet!

Identifikačné údaje prevádzkovateľa a zodpovednej osoby

 

Prevádzkovateľom internetového obchodu a správcom Vašich osobných údajov získaných prostredníctvom internetového obchodu scrapworld.sk je Ing. Iveta Pernišová.

IČO:  50 530 747

DIČ: 1122488389

Miesto podnikania: Poluvsie 250, 972 16 Pravenec

 

V prípade akýchkoľvek otázok je možný kontakt na telefónnom čísle 0948 304 183 alebo na email info@gmail.com

 

Spracovávanie údajov

Registrácia, nákup, vedenie účtovníctva, reklamácie

 

Registrácia v internetovom obchode www.scrapworld.sk je dobrovoľná a slúži kupujúcemu najmä k možnosti sledovania stavu svojej objednávky.

Pri nakupovaní s registráciou, alebo aj bez registrácie, je potrebné poskytnúť informácie, aby mohla byť objednávka vybavená.

 

Ide o nasledovné osobné údaje: 

  • meno a priezvisko, adresa (slúži pre vystavovanie faktúr, spracovanie,vybavenie a zaslanie objednávok)
  • e-mailová adresa (za účelom komunikácie, zaslanie emailu o postupu spracovania objednávky)
  • telefónne číslo (slúži na kontakt s Vami, prípadne ako kontakt pre dopravcu, ktorý Vám tovar doručí)
  • pokiaľ nakupujete ako firma / živnostník, je potrebné uviesť Váš obchodný názov, sídlo, IČO, IČ DPH.

Tieto údaje sú potrebné aj pre náš účtovný a fakturačný systém, ktorý využívame.

Registrovaný zákazník môže svoje údaje kedykoľvek v administratíve svojho účtu upravovať.

V prípade, že si želáte svoj účet zmazať, kedykoľvek o to môžete požiadať prostredníctvom emailu - info@scrapworld.sk

 

 Všetky potrebné informácie k nakupovaniu, ako sú napr. ponuka tovaru, informácie o možnostiach dopravy a platby, cena, obchodné podmienky, sú voľne dostupné bez zadávania údajov.

 

Odoslaním kompletne vyplnenej objednávky berie kupujúci na vedomie, že predávajúci uzavretím zmluvy získal vyššie uvedené osobné údaje o kupujúcom a že účelom spracúvania jeho osobných údajov predávajúcim, je zabezpečenie splnenia záväzkov vyplývajúcich z uzatvorenia kúpnej zmluvy.

 

 

Vaše údaje sú poskytované nasledovným tretím osobám:

 

  • slovenská pošta - za účelom doručovania zásielok
  • SDS, Slovenský doručovací systém - za účelom doručovania zásielok
  • webplus.sk - technická podpora a prevádzkovanie internetovej stránky
  • Adriana Sulačeková - účtovníctvo

 

Newsletter

 

 Pre odoberanie newslettru je potrebná iba e-mailová adresa. Pre dostávanie marketingových informácií nie sú požadované iné osobné údaje, ani meno. 

Zasielanie noviniek z internetového obchodu scrapworld.sk prebieha na základe Vášho zapísania sa do odberu newslettra cez formulár v päte stránky, alebo pri odosielaní objednávky a zakliknutí tejto možnosti. 

Odber newslettra je dobrovoľný a je možné svoj súhlas kedykoľvek odvolať. 

Odhlásenie z odoberania spravodaja je možné stlačením odkazu na konci každého newslettera (emailu), alebo zaslaním požiadavky o odhlásenie na email  info@scrapworld.sk

 

 

 Kontaktný formulár, komentáre a ostatné

 

Pre kontaktovanie cez kontaktný formulár je potrebné vyplniť meno a priezvisko, email. Odoslaním takéhoto formulára dávate súhlas na spracovanie týchto údajov. 

Údaje sú potrebné k možnosti spätnej reakcie na Vaše dotazy. 

 

Osobné údaje meno, priezvisko a email sú povinný údaj pri komentovaní článok na blogu. Meno a priezvisko nemusia byť uvedené, je možnosť použiť len krstné meno alebo prezývku. Email sa ostatným návštevníkom blogu nezobrazuje.  

 

 

 Cookies

 

Pre fungovanie internetového obchodu a blogu, sa ukladajú na Vašom zariadení (PC, mobil) dátové súbory - cookies

Vďaka nim si webová stránka nejaký čas uchováva informácie (prihlasovacie meno, rôzne nadstavenia), vďaka ktorým nemusíte pri opätovnej návšteve stránky tieto údeje znovu uvádzať.

Súbory cookies závysia od nadstavenia prehliadača a môžete ich podľa vlastnej potreby kontrolovať a mazať priamo vo svojom prehliadači. 

 

 Ostatné

 

  Kupujúci odoslaním objednávky udeľuje predávajúcemu v zmysle zákona č.122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov uvedených v objednávke za účelom vybavenia objednávky a dodania tovaru, a to na dobu nevyhnutnú na plnenie zmluvy predávajúcim. Tento súhlas platí až do doby vyjadrenia písomného nesúhlasu kupujúcim, ktorý je potrebné doručiť na adresu sídla predávajúceho.

 

Prevádzkovateľ internetového obchodu sa súčasne zaväzuje, že na želanie dotknutej osoby vymaže jeho osobné údaje z databázy internetového obchodu.

 

Kupujúci  berie na vedomie, že predávajúci spracúva osobné údaje kupujúceho tiež za účelom plnenia prípadných povinností podľa osobitných právnych predpisov (napr. zákon č. 301/2005 Z.z. Trestný poriadok v znení neskorších predpisov, zákon č. 171/1993 Z.z. o Policajnom zbore v znení neskorších predpisov, zákon č. 297/2008 Z.z. o ochrane pred legalizáciou príjmov z trestnej činnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov.)

 

  Kupujúci udeľuje výslovný súhlas predávajúcemu, aby po splnení zluvy aj naďalej vo svojom infomračnom systéme evidoval osobné údaje a to z dôvodu pre prípadné ďalšie uzavretie kúpnej zmluvy.

 

  Nakupovaním v internetovom obchode www.scrapworld.sk súhlasíte so zhromažďovaním a používaním informácií o vás a vašich nákupoch za vyššie uvedených podmienok.

Oznam
DOVOLENKA!
Od 20.7. do 29.7.2018 nebudeme vybavovať objednávky, ani odpovedať na emaily z dôvodu čerpania dovolenky. Všetky objednávky vybavíme po návrate z dovolenky. Prajem pekné letné dni.