Spomínate si ešte na zadanie jednej z nie tak dávnych súťaží Piráti a morské príšerky? Nie raz sa stane, že mi k svojmu tvoreniu napíšete, ako sa vám téma páčila, či niečo k samotnému procesu, prípadne vtipnú historku a práve pri tomto zadaní som dostala taký veselý a pobavujúci text. O tom, ako mala byť zapojená aj malá dcérka, ale tá to ofrflala s tým, že čo je to za chlapčenská téma, že to ona tvoriť nebude. 
 
  Proste, pff, piráti. :) Nuž, mňa to veľmi pobavilo a prisľúbila som naopak takú nazvime to dievčenskú tému s jednorožcami :) Takže každému komu tieto obľúbené fantasy stvorenia sadnú, ďakovať môžete telepaticky jednej malej slečne čo nemá rada pirátov :)
 
 

Téma: V ríši jednorožcov

 

Zadanie: Vytvorte ľubovoľný papierový projekt k téme. 

 

Podmienka: použiť na projekte aspoň jedného jednorožca

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

 

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.10.2018 s predmetom CHALLENGE OKTOBER

 

Výhra:
 
výhra
 
   Víťaz, ktorého vyberieme, získa:
  • sada papierov v pastelových farbách Land of fairies
  • papierové výseky - Magické momenty (časť je na fotkách, sada sa momentálne pripravuje)
  • ručne robený diplom k téme
   Náhodne vyžrebovaný víťaz získa ako zvyčajne 5% zľavu na nákup. 
 
 
  Projekt pre inšpiráciu:
 
   Ja som si v rámci projektu pre inšpiráciu pripravila pohľadnicu, ktorá nie je mojim nápadom, ale už veľmi dlho som si túžila takéto prianie vyrobiť. S "hlavou" jednorožca, ktorá teda nie je hlavou doslovne :)
 
   Slovenská pečiatka s očkami - Zavri oči a snívaj  sa mi k tomu perfektne hodila a zvyšok som dotvorila len papierovými kvietkami  a uškami s rohom. Podkladový papier som vybrala podľa kvietkov a ide o papier s jemnou štruktúrou - cassic
 
challenge_oktober
 
challenge_oktober
 
My sa už teraz tešíme na Vaše projekty a počas mesiaca prinesieme ďalšiu inšpiráciu s týmito obľúbenými tvormi.
 
Majte magický deň ♥
 
 
yka