Včera sa vyhlasovali výsledky marcovej challenge a dnes je čas vyhlásiť novú súťaž pre mesiac apríl. Po kuchynskej téme prechádzame do niečoho univerzálneho, budeme sa hrať s pečiatkami. 

 

  • Téma: Razítkovaná
  • Zadanie:  vytvorte projekt, na ktorom bude dominovať razítko či razítka.

   Projekt musí byť papierový, ale nezáleží na tom, či to bude stránka, pohľadnica, album či čokoľvek iné.

 

   Je na Vás ako zadanie pojmete, nebudem určovať, koľko pečiatok použijete. Pokojne jeden vzor využite na tvorbu pozadia, či celú kopu na ozdobenie svojho projektu. Hlavné je, aby to nebolo jedno malé razítko kdesi na boku, ale skutočne pôsobenie pečiatok nejako vyniklo.

 

   Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :)

 

  • Kam a do kedy: Fotku/fotky súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 30.4.2017 s predmetom CHALLENGE

 

Víťaz bude vyhlásený 1.5. Tradične jeden náhodne vyžrebovaný projekt získa 10% zľavu na nákup.

 

Cena:

 

cena4
 

   Odmena pre výhercu je ako zvyčajne k téme. Víťaz si môže vybrať tri ľubovoľné silikónové razítka z našej slovenskej zostavy. A ako vždy, okrem materiálu s cenou dorazí i ručne robený diplom

 

   Na inšpiráciu pripájam vytvorenú obálku, kde celá spodná časť je tvorená pečiatkami z detskej kolekcie a tiež bolo využitých aj pár z tých našich slovenských. Razítkom som zároveň vytvorila i dve postavičky, ktoré dominujú v hornej časti. 

 

cena4
 
cena4
 
cena4
 

Teším sa na Vaše výtvory, tak hor sa po razítka :)