Nedalo sa im odolať. Rozkošné zvieratká z papierovej sady Cute & Co ma dostali už na obrázku a s ich príchodom sa nič nezmenilo. Moje srdce sa pri nich roztápalo a tak som si jednu sadu samozrejme uchmatla pre seba. Prvý papier po ktorom som siahla bol posledný, celá štvrťka obrázkov na vystrihnutie. Obrázkov mnoho a dnes sa s vami v článku podelím o prvú inšpiráciu, čo z týchto papierov vzišlo. Prvú, ale nie poslednú. O tom ale nabudúce. 

 

   Som veľký nadšenec zápisníkov (a preto ich mám viac než potrebujem :) )  a preto som prvý domov našla zvieratkám zo sady práve na nich. Ako základ som použila jednu zo štvrtiek, jemný ružovkastý papier Cute & Co 01. Oblepila som lepenku veľkosť A6 bielym papierom, nalepila ružový bodkovaný papier a pustila sa do zdobenia. Keďže papier Cute&Co 07  obsahuje naozaj veľké množstvo obrázkov, využila som na ozdobenie takmer všetko len z tohoto papiera. Zvieratká, vetvičky, pierka, hviezdičky. Okrem nich som využila len vyrezané kruhy zo zbytkov bledého potlačeného papiera a lepenkový výrez Notes. Posledné som pridala ružové perličky a lepenkové srdiečko. 

 

    Zápisníčky sa často ocitnú aj v kabelke či nejako inak stiesnené a tak som pridala z krajov aj kovové rohy, nech sú viac odolné. Napokon som narezala do vnútra listy, zviazala viazacím strojom. V tomto prípade Zutter

 

cute&co
 
 
cute&co
 
cute&co
 
cute&co
 
cute&co
 
cute&co
 
cute&co
 
 
Použitý materiál:
 
sada papierov Cute & Co (z nej  papier Cute & Co 01 a Cute&Co 07 )
lepenka A6
viazací stroj Zutter
biele krúžky na viazanie
lepenkový výrez Notes
perličky
obojstranná páska
kovové rohy
sticky glue pen
 
Čo Vy? Tiež ste si túto sadu zamilovali? Pokojne sa pochváľte svojimi výtvormi vo fb skupine
 
Krásny deň všetkým ♥