Ďalší mesiac ubehol ako voda a so začiatkom marca mám milú povinnosť, vyhlásiť víťazku februárovej súťaže. Téma bola o láske netradičným spôsobom a vy ste vo svojich projektoch ukázali, že nepotrebujete ružovú, ani milión srdiečok. Tie ostali pekne v obchodoch a mne do mailu prišli krásne projekty o tom, že láska má viac podôb. Súrodenecká láska, mužská Valentínka pribalená manželovi do obedára...vždy sa poteším, keď napíšete k svojmu projektu i niečo navyše. :)

   

   Do challenge ste sa zapojili v počte sedem a mňa teší, že účasť zatiaľ vždy o jednu tvorivú dušičku vzrástla. Nebudem Vás ale ďalej napínať, tu je 7 statočných tvoriliek a ich projekty. 

 

1. Bea Pjatakova 

februar1
 
 
2.Zuzka Cedulová
 
februar2
 
 
3.Naďa Hanáčková
 
februar3
 
 
4. Katarína Ondeková
 
februar4
 
 
5. Michaela Červenáková
 
februar5
 
 
6. Denisa Balážová
 
februar6
 
 
7. Janka Varju Padova
 
februar7
 

Dúfam, že ste si oči potešili ako ja, ktorá som musela vybrať jednu z Vás, ktorá sa stane víťazkou. Napokon balíček materiálu na tvorenie a ručne robený diplom (ktorý uvidíte na facebookovej stránke keď ho dostane tvorilka do rúk, nech sa neskazí prekvapenie) získava Janka Varju Padova. Gratulujem!

 

Ako v každej challenge, náhodne vylosovaná osoba získava zľavu na 10% pre nákup v obchodíku a tentoraz sa šťastie usmialo na číslo 5. Michaela Červenáková . Taktiež gratulujem.

 

Ďakujem všetkým, ktoré ste sa zapojili do challenge so svojimi krásnymi výtvormi a než skončí tento pracovný týždeň, môžete sa tešiť na marcové zadanie, pri ktorom si dúfam tiež spoločne zatvoríme.

 

Krásne tvorivé chvíľe prajem ♥