V deň, keď dorazili nové slovenské razítka, som nevedela čo skôr. Konkrétne, či skôr strihať, fotiť a nahadzovať na eshop, alebo rozložiť papiere a vyskúšať ich. Nakoniec som sa rozhodla odolať tvoreniu a od včera je preto v ponuke cez 40 nových silikónových pečiatok. Kým včera som si išla užiť slniečko, dnes už na tie papiere prišlo a malá ukážka pečiatok v praxi je na svete.
 
   Ako prvé som na skúšku vybrala razítka s akýmsi "ornamentom" , ktoré sú v ponuke k niekoľkým príležitostiam. Ja som siahla k narodeninovej verzii, univerzálnej "Pre Teba" a keďže sa blíži aj deň matiek, tak posledná pečiatka je "mamine". 
 
 
Nazov obrázku
 
  Ak sledujete blog pravidelne, určite ste si všimli, že jednou z mojich obľúbených sád papierov je Cute & Co a tvorím s ňou často a rada. Neobišla som ju ani tentoraz. Na pohľadnicový základ som 3D štvorčekmi  prilepila o čosi  menší štvorec z papiera Cute & Co 02.  Na ten som obojstrannou páskou prilepila ešte o niečo menší biely štvorec a tak si pripravila základ pre pohľadnicu. 
 
   Na ozdobovanie som čerpala motívy z papiera Cute & Co 07. Obsahuje množstvo obrázkov, takže mi vystačili na všetky tri pohľadnice. Časť motívov, ako sloník či darček, som podlepila pre vystupujúci vzhľad 3D lepivými štvorčekmi. Napokon prišlo na rad razítko Pre Teba
 
Nazov obrázku
 
Nazov obrázku
 
   Nápis Pre Teba som vytvorila horúcim embosingom. Na vyrezaný obdlĺžnik kraftového papiera, som použila biely embosovací prášok. Napokon som dozdobila niekoľkými lepenkovými hviezdičkami.
 
Nazov obrázku
 
Nazov obrázku
 
   Pri druhej pohľadnici som tvorila s rovnakou sadou i papiermi. K obrázkom sa mi hodil nápis z razítka Krásne narodeniny, ktoré som odtlačila na vystrihnutý motív z papiera Cute & Co 07. Mala som rovnaký z predošlého tvorenia a tak som jeden vystrihla natesno, po kraji obrázku a druhý s bielym okrajom a následne ich nalepila na seba pre vystupujúci vzhľad. 
 
   Jednou z výhod silikónovej pečiatky je jej ohybnosť. Na fotkách to moc nevidno, ale kým text je na pečiatke rovný, ja som si razítko mierne ohla na akrylovom bloku podľa zakrivenia vyrezanej vlajočky. Na dozdobenie som využila enambel  tvary, srdiečka a bodku. 
 
Nazov obrázku
 
 
 
Nazov obrázku
 
Nazov obrázku
 
   Poslednú som tvorila pohľadnicu pre maminu. Ako ústredný motív som využila obrázky kvetov, ktoré zabrali väčšinu plochy. Hýria farbami, preto som ako podklad použila obyčajný biely štruktúrovaný papier, aby kvety vynikli.  Na vlajočku som hnedou poduškou ladiacou s pierkami otlačila razítko mamine. Opäť som využílavala 3D lepivé štvorčeky, pre 3D vzhľad. 
 
Nazov obrázku
 
Nazov obrázku
 
Nazov obrázku
 
Použitý materiál: 
slovenské silikónové razítko - mamine
slovenské silikónové razítko - Krásne narodeniny
slovenské silikónové razítko - Pre Teba
biely štruktúrovaný papier,
enamel tvary Lovebale
ničič okrajov
sada papierov  Cute & Co /papier Cute & Co 02 a Cute & Co 07/
3D lepivé štvorčeky
lepenkový výrez - hviezdičky
horkovzdušná pištoľ
embossingová poduška
biely embossovací prášok
antistatický prášok
akrylový blok
 
Vy už ste si vybrali, ktoré razítko využijete ako prvé? :)
 
Krásny deň ♥
 
 
 
Nazov obrázku