Už zajtra je tu prvý jarný deň, aj keď u nás krásne svieti slniečko už dnes. Pri prechádzke so psom som zahliadla už vyrastať i prvosienky a dnešná inšpirácia sa tiež nesie v jarnom duchu. Ide o trojicu veľkonočných pozdravov, pretože než sa nazdáme, je tu Veľká noc. Do hlavnej úlohy som postavila trojicu zajačikov, ktorí dorazili v nových vzoroch lepenkových výrezov a tiež lepenkové kvietky.

 

   V duchu som pohľadnice nazvala i úsporné, pretože moc papiera som na ne veru nespotrebovala, skôr nejaké tie zbytky a ostatok ostal na ozdôbkach a kvietkoch – veď ide tá jar! :)

 

velkanoc

   

  Na prvé prianie som použila papier z detskej kolekcie, ktorý aj keď vznikol pre baby tvorenie, vo mne vyvolal práve ten správny jarný farebný pocit. Kvietky, plno sýtych farieb a z druhej strany pekne hnedý. 

 

velkanoc
 
velkanoc
 
velkanoc

 

   Okrem papiera som využila práve zajka s kvietkami z jarného lepenkového mixu, zelené enamel bodky a niekoľko druhov kvietkov. Motúzik baker twine červeno biely a nakoniec jedno zo slovenských silikónových razítok – Veselú Veľkú noc. 

 

Druhé prianie bolo doslovne zo zbytkov, konkrétne z papiera As if in a Dream Retro 06. Pár kúskov som nastrihala na pásiky, otrhala trhačom a napokon len využila rovnako ako pri prvej pohľadnici kvietky, enamel bodky, zajačika, razítko a dva obrázky z papiera Forest Friends

 

velkanoc
 
velkanoc

 

   Posledné prianie bolo rovnako ako druhé tvorené z kraft papieru a na túto ponľadnicu som využila len motúzik, z ktorého som spravila kruh. Ten som ozdobila kvietkami, zajačikom a pár ďalšími lepenkovými výrezmi a napokon ešte papierovými vetvičkami z raznice. Posledné sa pridalo opäť razítko a bolo hotovo. 

 

velkanoc
 
velkanoc
 
velkanoc
 
velkanoc
 

A čo vy? Už ste pohľadnicovo pripravené na Veľkú noc? Alebo sú zajačiky a vajíčka len nastúpené v rade a pripravené, kedy na ne príde v rad?

 

Krásnu slnečnú nedeľu všetkým ♥