Je čas na narodeninovú súťaž. Určite ste postrehli, že pomaly do ponuky pribúdajú slovenské materiály, pomalšie než by som si priala, ale všetko chce trochu cviku a práce. Nálepky, pečiatky a po novom aj kalendár či papierové výseky. Pracuje sa na novinkách a posledné prírastky môžete vyhrať aj v tejto súťaži.

 

Téma: V rodnej reči

 

 Zadanie: Vašou úlohou je vytvoriť ľubovoľný papierový projekt, obsahujúci niektorý zo slovenských produktov od Scrapworld. Môžete využiť slovenské razítka, papierové výseky či nálepky. Všetky nájdete pohromade TU. Zároveň samozrejme môžete využiť aj malé nálepky, ktoré pred časom boli darčekom k objednávkam.

 

Nezáleží na tom, či to bude pohľadnica, stránka, artjournal...je to na Vás, kým to bude projekt z ríše papiera.

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge a nesmie byť do uzávierky súťaže nikde uverejnený.

 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

 

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 19.11.2017 s predmetom SLOVENSKA CHALLENGE

 

Nazov obrázku
 

Výhra: 

  Výhra samozrejme bude slovenská. Odmenou je balíček slovenského materiálu v hodnote viac ak 15€. Obsahuje slovenské silikónové pečiatky, nálepky a papierové výrezy. Fotka balíčku bude pridaná, ešte sú novinky na ceste, tak sa ešte len budú fotiť :)

A samozrejme, je to challenge, tak diplom nebude chýbať :)

 

Hore iba  maličká ukážka z novej sady papierových výsekov, ktoré budú niesť také každodenné texty :)

 

Niečo pre inšpiráciu z projektov, ktoré ste už  mohli vidieť aj na blogu: 

 

ukazka
 
ukazka
 
ukazka
 
ukazka
 
ukazka
 

 Inšpirovať sa môžete aj navzájom, napríklad v našej scrapworld skupine na facebooku.

Teším sa na Vaše výtvory ♥