Keď je treba prianie, ktoré nie je ani príliš ženské, ani príliš mužské, čo sa farebnosti týka, je to celkom zaujímavá úvaha, po aké farby napokon siahnuť. Presne okolo tejto otázky mi lietali myšlienky, keď som sa púšťala do priania pre kamarátku mojej maminy s výrazným tlakom, že to musí vyzerať poriadne.

 

muzkozenska

 

   Voľnosť je fajn vec, aj keď v prípade, že človek vie len to, že je to oslava 50-tky dvoch manželov a má to byť nie moc typický formát pre pohľadnicu A5, je to celkom na lámanie si hlavy, čo tam teda dať. V mojom prípade rozhodli rozložené veci z predošlých veľkonočných pohľadníc, ako základ som využila vyrobený kruh z motúzika. Ten som podlepila papierom Wedding Garden 02, ktorého kraje som upravila raznicou.

 

   Kruh z motúzu som ozdobila kvietkom Gardenia, ktorých som si pár uchmatla pre seba, už keď dorazil. Je to asi najväčší kvietok, ktorý v svojej "záhradke" (rozumej krabička plná kvetov) mám a je takej ružovkastej farby. Spolucítila som s pánom a tak ako druhá farba kvietkov pribudli modré ružičky a napokon aj biele sweethearts kvietky, aj tie mini.

 

muzkozenska
 
muzkozenska

 

  Gardenia je naozaj najväčší kvietok v ponuke a jeho okvetný kvietok mi prišiel dosť veľký, aby som naň usadila malého motýlika. Z lepenkových výrezov som využila rozmanité "kvietkové" obrysy z jarného mixu a ku kvietkom pridala drobné lístkové konáriky z raznice. Doplnila ružovými perličkami a cez šablónu si spravila ešte malú čipku, na ktorú putovali mená oslávencov.

 

muzkozenska

 

muzkozenska

 

 Všetkým prajem úspešný začiatok týždňa a spolu s ním kopu tvorivých nápadov :)