Je november a ja dúfam, že Vám sa darí držať krok s projectom life lepšie než mne. Zastala som niekde na pol roku, ale s vidinou konca roku a nedokončeného albumu som sa do toho naplno pustila. Najdlhšie mi asi trvá vybrať fotky a zmenšiť ich, naplánovať do akých okienok pôjdu, samotné lepenie je potom, mám pocit že rýchlejšie, než ten výber.

 

   Leto býva plné zážitkov a kým niektoré mesiace majú jeden obal, júl si ich ukradol celú kopu. Dnes som si pre Vás pripravila inšpiráciu, ako v PL využiť slovenské materiály, či už nálepky alebo novinkové papierové výseky, ktoré sa textami do neho hodia. 

 

 

    Teplé dni sú plné farieb a ja som siahla po papieroch od Anita y su mundo. Sú sýtych farieb, obojstranné a majú neutrálne vzory, ktoré sa jednoducho hodia. Na jednu z dvojstrán som využila papier Mis chuches. Mojim verným kamarátom na zdobenie letných dní boli nálepky s letnými textami. Sú na bielom podklade, čo mne vyhovuje, pretože nezanikajú, nech ich nalepím na akékoľvek pozadie. Šetria tiež čas, pretože ja si do PL rada píšem.  Využila som ich aj na kapsičkách zo stretnutia s kamarátkami, dievčatami, ktoré inak pomáhajú vyberať výhercov v mesačných challenge :)

 

projectlifejul
 
   Využila som aj papier Me Organizo, ktorý obsahuje obrovské množstvo malých obrázkov. Od sladkého, cez jedlo, nápoje, počasie a kadečo iné. Stačilo vystrihnúť a ozdoby boli na svete. Enamel bodky nemohli chýbať. 
 
projectlifejul
 
projectlifejul
 
    Na project life rada využívam aj nálepky od Echo Park Creative Agenda. Obsahujú kopu textu, síce nie slovenského, ale známych slovíčok pre označenie časti dní, či spomienok a potom rôrzne smailíky či iné obrázky. 
 
projectlifejul
 
projectlifejul
 
   Na fotkách sa inak síce smejeme pri ohníku, ale smiali by sa všetci na nás, ako sa skupina žien snažila zapáliť oheň na mokrom dreve. (pršalo deň predtým a v lesíku niečo nájsť, bol boj). Trvalo nám to skoro hodinu a aj to zásluhy patria len jednej šikovnej duši ktorá to pojala cez fyziku :)
 
projectlifejul
 
Pri tvorení som využila aj novinkové papierový výseky, vhodné práve pre zachytávanie zážitkov. 
 
projectlifejul
 
projectlifejul
 
   Okrem vyjedania špekačiek a užívania si horúcich dní som sa bola potiť aj v telocvični na tréningoch, tam som využila tmavší papier, hodiaci sa k drsnému športu. Konkrétne On the road a k nemu tiež jeden z papierových sk výsekov. 
 
 
projectlifejul
 
   Na konci júla som absolvovala svoj 11-ty dobrovoľnícky tábor s deťmi so svalovou dystrofiou. Je to vždy miesto plné zážitkov, nielen pre mládež ale aj pre nás asistentov. O tvorení s nimi so písala článok, tak ak by chcel niekto nakuknúť, TU
 
   Ako podklad opäť padol výber na pestrofarebné sýte papier, využila som Me organizo 8
 
projectlifejul
 
 
projectlifejul
 
projectlifejul
 
  Chalani hrali na tábore napríklad aj florbal, organizácia OMD im zaobstarala skvelú pomôcku, ktorá sa namontovala na vozíčky a mohli tak hrať. 
 
projectlifejul
 
Z nálepkovej sady Leto na Slovensku som využila mapku našej rodnej krajiny a enamel bodkou označila miesto, kde sa tento ročník tábora konal. 
 
projectlifejul
 
   Jedna z posledných spomienok na tábor je venovaná nočnej hre (áno priznávam sa, milujem strašenie, alebo všetky tie strašidelné akcie, kde som strašená) a našej malej zombie apokalypse, kde sme chlapcov a slečnu posielali po dvoch do apartmánu, nájsť podľa príbehu kľúč a zamknúť všetky príšery, aby neušli :)
 
projectlifejul
 
Použitý materiál: 
 
slovenské nálepky - Leto na Slovensku
slovenské nálepky - letné texty
papierové slovenské výseky - Zážitky
obojstranný papier - Mis chuches
obojstranný papier - Me Organizo
obojstranný papier -  Me organizo 8
obojstranný papier - On the road
sada nálepiek - Creative Agenda
enamel bodky -  Tropical Dreams
enamel tvary - Loveable
obojstranná páska 
lepidlo Tacky Glue
album My storybook
lepenkové výrezy - memories
 
Čo vy? Na ktorom mesiaci v svojom PL ste? Pochváľte sa v komentároch. 
 
Okrem toho nezabudnite, že stále prebieha slovenská narodeninová súťaž, kde okrem iného môžete vyhrať aj najnovšiu sadu papierových výsekov, ktoré ste mohli vidieť v tomto článku. 
 
Krásny voľný deň ♥