Dnes je ževraj najdepresívnejší deň tohto roku, modrý pondelok. Takže to chcelo zahájiť protest proti depresii a nasadiť ružové okuliare – v tvorivom preklade, siahnuť po nádielke nových ružových romantických papierov Love Takes Wings od Galeria Papieru. 

 

valentin
 

   Do hlavnej úlohy dnešnej rýchlej inšpirácie v ružových tónoch sa prihlásil o pozornosť písací stroj, nie ten veľký, ale jeho malá papierová kópia. Na jeho tvorbu som využila vyrezávaciu šablónu od Kesi-Art. Ružová farba, srdiečko na liste písacieho stroja, blížiaci sa Valentín. Voľba témy pohľadníc bola daná asi hneď, ako som materiál vytiahla.

 

   Prvá pohľadnica je štvorcová, využila som na ňu ružovkastý papier zo staršej kolekcie od Galeria Papieru. Kraje sa poničili trhačom, nalepila sa rozeta a stačilo nechať aj v tomto zimnom počasí dostatok kvietkov pre trochu romantiky. Doplnil sa spomínaní písací stroj a nemohol chýbať lepenkový výrez – ľúbim ťa. Keď romantika, tak romantika :)

 

valentin
 
valentin
 

Použitý materiál: šablóna písacieho stroja, kvety, perličky, raznica lístkov, lepenkový kvietkový polkruh, lepenkový nápis ľúbim ťa, rozeta

 

   Pri ďalších dvoch prišla malá pauza od ružovej, ako základ poslúžil hnedý craft papier. Jednému z písacích strojov som odstrihla vršok a pokrčila zbytok akéhosi papiera, ktorý som prepchala do stroja. Oba listy sú ozdobené lepenkovým zafarbeným srdiečkom. 

 

valentin
 
Použitý materiál: šablóna písacieho strojakvety, lepenkové motýle, lepenkové srdiečka tvar 1 a tvar 2, enamel bodky, papier
 

Posledná pohľadnica je opäť ružová.

 

valentin
 

Použitý materiál: šablóna písacieho strojakvetyperličkypapier a papier

 

   Slovenský nápis „milujem Ťa“ je vyrezaný na plottri. Ak ho vlastníte a neviete si dať úplne rady s výrobou vlastných textov, či sa Vám len páči tento font, podelím sa s Vami.

 

   Podklad pre rezanie si môžete stiahnuťTU

rezanie
 

Dúfam že Váš pondelok nebol vôbec tak depresívny ako o ňom tvrdili a ak sa aj niečo nevydarilo, tvorenie na večer to určite vylepší :)

Krásny večer.