Včera, keď som sadala za stôl, aby som vymyslela zadanie a spravil k nemu projekt na ukážku, priznám sa, nemala som predstavu aké bude. Nechcela som nič typicky jesenné, kopu lístia máme za oknami, ale ani nič úplne z cesty.

 

   Tak som siahla po online kalendári, že nakuknem, čo zaujímavé sú za dni sú tento mesiac. Padol mi zrak rovno na včerajší dátum, ktorý písal zaujímavosť 24-hodinový deň komiksov. Dočítala som sa, že ide o vytvorenie 24 stranového komiksu za 24 hodín. Nebojte, nebudem tvoriť 24 strán komiksu ani komiks :) Trochu som sa týmto dňom ale inšpirovať nechala.

 

Téma: Superhrdinovia  

 

 Zadanie: Vašou úlohou je vytvoriť papierový projekt, na tému Superhrdinovia. Nemusíte nutne využiť obrázok superhrdinu, ani žiaden z ich znakov. Je na Vás, ako túto tému pojmete, verím, že fantázia prinesie zaujímavé výsledky. ČI už budete robiť layout (stránku) o tom Vašom superchlapovi, ktorý všetko ľahko zmajstruje, alebo pohľadnicu pre supermamu, ktorá všetko zvládne ľavou zadnou.

 

Podmienkou je, aby projekt mal akýsi nádych superhrdinstva/alebo niečoho komiksového, nech nediskriminujeme aj sympatických záporákov. A druhá podmienka je, aby obsahovalo komiksovú bublinu.

 

Nezáleží na tom, či to bude pohľadnica, stránka, artjournal...je to na Vás, kým to bude projekt z ríše papiera. Ak si nebudete niečím istý, stačí napísať na email alebo na facebooku.

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) )

 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

 

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.10.2017 s predmetom CHALLENGE OKTÓBER 

 

Výsledky budú vyhlásené  začiatkom ďalšieho mesiaca. 

 

 Výhra:

 

vyhra

 

   Zvyčajne výhra býva k téme, ale priznám sa, nevymyslela som nič, čo by sa hodilo ku komiksom a tak som siahla do jesene. Víťaz získa:

 

 

 Projekt na inšpiráciu: 

 

    Pri tvorení projektu na ukážku som sa viac ako dobre bavila. Vianoce sú pre mňa síce ešte dosť ďaleko, napriek tomu som vyrábala vianočné visačky. Vianočne síce až tak moc nevyzerajú (až na tie malé vločky :) ), ale na tom nezáleží, ak poznáte viacero ľudí, ktorí milujú komiksy a nejaké sobíky a vločky ich až tak nezaujímajú :)

 

   Pred časom ste na blogu mohli čítať o tvorení s razítkami od MFT a ja som ich pre svoj projekt vytiahla opäť. Konkrétne jednorožce, ale zároveň s nimi som siahla aj po čiernom pere. Dokreslila som si chýbajúce prvky a prerobila ich na postavičky z komiksov. A tak sa z nich stala Harley Quin, Superman či Deadpool. Ostatné ostávajú prezatiaľ skryté. 

 

 
 
superhrdinovia
 
superhrdinovia 
 
Teším sa na Vaše projekty a hlavne prajem príjemnú zábavu pri tvorení ♥