Vianočné priania vidím na každom kroku, ale mne sa napriek pokročilému času stále nechce pustiť do tvorby pohľadníc pre priateľov. S blížiacim sa víkendom to už síce musím napraviť, napriek tomu som posledné voľné chvíle na tvorenie využila na hranie sa s medvedíkmi Me to you. Posledné tvorenie pohľadníc ma totiž na tieto skladacie 3D medvedíky nalákalo a už dávnejšie som pokukávala po veľkých kitoch, ktoré sú oficiálne na pohľadnice.

 

   Oficiálne, ale keďže kreativite sa medze nekladú, v mojej hlave to boli vždy medvedíky skôr na albumy. Detské projekty až tak často lelepím, napriek kope menších detičiek mojich bratrancov a sesterníc, ale teraz som sa do toho pustila s pomerne veľkým nadšením. (isto za to môžu tie medvedíky :) )

 

   Vybrala som si pohľadnicovú sadu A4 Thinking of you. Obsahuje veľké prianie, fialový papier, archy s papierovými výsekmi medveďou a veľkú obálku. Nejaké tie texty, menšie obrázky...je toho dosť, čo sa dá využiť. 

 
me_to_you
 
me_to_you
 
   Ako prvý som vybrala základ pre pohľadnicu. Je to veľkosť A4, ale ja som chcela robiť album 21,5x21,5 cm a tak som si základ obstrihala na požadovanú veľkosť. 
 
me_to_you
 
  Prianie malo vyrezaný kruh, ktorý som chcela podlepiť vzorovaným farebným papierom. Preto som si vytvorila základ dosiek, na ktorý som využila papier Mi princesa 08. Naň putoval medvedík s kruhom a ostalo len dozdobiť. Drobné nálepky hviezdičiek a gombíkov som využila z  nálepiek New arriwal. Dozdobila kvietkami a nápisom Moje dievčatko a bolo takmer hotovo. Ostalo už len zviazať strojom Zutter a album bol na svete. 
 
me_to_you
 
me_to_you
 
   V medvedíkoch som pokračovala, postavila som si toho najväčšieho, ktorý sa z archov pozliepať dá. Vďaka 3D štvorčekom pôsobí naozaj 3D a teraz som si zvolila chlapčenské farby. Siahla som rovnako ako pri prvom albume po papiere od Anita y su Mundo, konkrétne po papieri so srdiečkami - Mi sol 08.  K medvedíkovi putovali obláčiky a motýliky a veľký lepenkový nápis Album
 
me_to_you
 
   Posledný album zmenil rozmer a využila som na ozdobenie jeden z obrázkov, ktorý v sade je ale nie je 3D. Na základ albumu som použila lepenku A5, obalila ju papierom Mis chuches 06. Obrázok medvedíka som ozdobila lepenkovým rámom Royal. Pásik s nálepkami je z vyššie spomenutej sady New Arrival a napokon som na album prilepila ešte rôzne hviezdičky
 
me_to_you
 
me_to_you
 
 
 Použitý materiál:
 
pohľadnicová sada A4 - Thinking of you
obojstranný papier Mi princesa 08
nálepky New arriwal
viazací stroj  Zutter
kvietky sweethearts ružové
lepenkový výrez -  Moje dievčatko
3D lepivé štvorčeky
obojstranný papier - Mi sol 08
lepenkový nápis Album
lepenkový výrez - motýliky
lepenka A5
obojstranný papier - Mis chuches 06
lepenkový výrez - rámik Royal
lepenkový výrez - hviezdičky a hviezdy
lepidlo Tacky Glue
obojstranná páska
krúžky na viazanie
 
 
Aj keď mi ešte ostalo niekoľko medveďov, čas sa pustiť do tých vianočných darčekov a pohľadníc, ak nechce aby prišli po Vianociach :)
 
Všetkým krásne dni ♥