Marec je mesiacom knihy. Ja osobne knižky milujem a chvíľu som sa pohrávala s myšlienkou tvorenia niečoho v tejto téme, ale nakoniec si spolu budeme „variť“ (k čomu ja veru veľkú lásku neprechovávam :) ) . Povieme si suroviny, zmiešame ich podľa receptu a dostaneme niečo dobré. Síce nie moc jedlé, ale nebudem Vám brániť skúsiť to. :)

 

  •  Recept (rozumej téma): Varíme

  Jedlo. Asi všetci radi jeme. Od obľúbených obedov, cez sladké zákusky a koláče, nanuky cez leto, niečo slané na večer...no proste, kto by nemal rád jedlo? A práve o varení a jedle bude naša marcová challenge. Vašou úlohou je vytvoriť projekt, ktorý sa týka varenia/jedla. Môžete spraviť layout (stránku) na ktorej bude jedlo či tam budete jesť vy či vaše dieťa s umazanými rukami ústami, všetkým...a tak ďalej. Môžete spraviť receptár, do ktorého sa zmestia všetky obľúbené recepty. Zoznam na chladničku či hocičo, čo sa využije v kuchyni.

  • Suroviny: papier, ovocie/zeleninu, kuchynské náradie a obľúbený materiál

  Ako zvyčajne, projekt musí byť papierový. Vašou úlohou ale tiež je, použiť aspoň jedno ovocie alebo zeleninu, či už lepenkové, razítko, nálepka...hocijaké a tiež kuchynské náradie. Môže to byť valček na cesto, vidlička, mixír...a tiež materiál, bez ktorého si svoj scrapbook život neviete predstaviť.

 

  • Čas prípravy:  29 dní a teda, projekty môžete zasielať do 31.3.2017
  • Postup: vyberiete všetky suroviny, pokrájate, pomiešate a nafotíte a pošlete do polnoci 31.3. na emai info@scrapworld.sk s predmetom CHALLENGE
  • Upozornenie: neporežte sa či nepopáľte a tiež projekt musí byť tvorený pre túto challenge a nesmie byť zverejnený pred začiatkom vyhlasenia tejto challenge. Vystaviť si ho na facebooku, blogu či inde ale môžete aj pred uverejnením všetkých prác. 

V prípade otázok alebo nejasností sa stačí spýtať :)

 

marecvyhra

 

Víťaz získa:

  • Sada papierov Yummy v ktorej nájdete 18 papierov a 18 pásikov na ďalšia "varenie"
  • Slovenské razítko Recety
  • Ručne robený tematický diplom (aktuálny diplom je vždy zverejnený až keď ho víťaz dostane do rúk, nech je to malé prekvapenie :) )

   Okrem víťaza, náhodne vyžrebovaná osoba zo všetkých zapojených získa 10% zľavu na nákup ako zvyčajne.

 

   Na záver mám pre Vás ešte kuchynskú inšpiráciu v podobe receptára, na ktorom môžete vidieť i razítko, ktoré je súčasťou výhry. 

 

marec1
 

   Ja som si vybrala ovocie v podobe jabĺčka, ako nástroj som zvolila malú svorku vidličky, ktorá je zároveň mojím obľúbeným materiálom. Svorky som dlho nevyužívala a potom mi ich jedna scrap kamarátka podarovala a odvtedy ich už mám doma celú zbierku a neviem si predstaviť žeby to bolo inak :)

 
marec2
 
marec3
 
marec4

 

Dúfam, že sa Vám challenge páči a ja sa už teraz teším na všetky mňam výtvory.

Prajem príjemné scrap-varenie ♥