Je tu apríl a s ním je čas na nové zadanie challenge. Pri ich vymýšľaní sa zvyčajne inšpirujem rôznymi vecami okolo, ale neraz nakuknem i do kalendára k svetovým dňom. Tých je ku každému dňu celá kopa a práve svetové dni budú témou aprílovej challenge. Pretože si deň vyberiete vy. 

 

 

Téma: Svetové dni

 

Zadanie: Vytvorte ľubovoľný papierový projekt, inšpirovaný nejakým svetovým dňom, ktorý je počas mesiaca apríl. "Deň" použite ako ústredný motív

 

Svetové dni nájdete napríklad v tomto  kalendári. Môžete si nájsť aj na inej stránke, len mi potom prosím pošlite spolu s projektom i odkaz. Svetový deň musí byť z mesiaca apríl. 

 

Takže príklad. Ak si vyberiete napríklad svetový deň vtáctva, môžete využiť na projekte vtáčika či vtáky, či ak svetový deň tanca, môžete využiť tancujúci pár či niečo podobné. Objekt ale musí byť ústredný motív, teda nestačí len maličký vtáčik niekde na kraji pohľadnice a podobne. Nech je vidno, aký deň ste zvolili.

 

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) )

 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

 

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 30.4.2018 s predmetom CHALLENGE APRIL

 

Výhra:
 
april_sutaz
 
 
Výhra je tiež inšpirovaná rôznymi svetovými dňami v mesiaci apríl. Konkrétne:
 
 

Špeciálny diplom:

Pripomínam, že každý, kto sa zapojí do všetkých mesačných challenge počas tohto roku, získa na konci roka špeciálny diplom a prekvapenie (ktoré konečne viem čo bude a prezradím, že v ponuke to nie je. Bude to onedlho vyrobené špeciálne do ceny)

 

Projekt na ukážku:
 
  Pre inšpiráciu som vytvorila dve pohľadnice. Na prvú, som si vybrala svetový deň vtáctva. Vybrala som si kuriatko z papiera  od Carta Bella a z rovnakej sady, len menšej som využila pre podklad detské papiere. Doplnila nápisom sweet baby girl zo svoriek brads a dozdobila enamel  bodkami a drobným lepenkovým výrezom. 
 
   Na druhé prianie som si vybrala svetový deň kozmonautiky a rozhodla sa vytvoriť nočnú oblohu s pomocou razítok Upon a star. Súhvezdie a hviezdičky som vytvorila za pomoci horúceho embosingu na akvarelový papier, pretože som následne použila Ecoline fixky na tvorbu modrého pozadia. Napokon som nimi ešte vyfarbila zvieratká (nech sa hodia aj k inému svetovému dňu, veterinárstva), doplnila k oblohe ešte pár hviezdičiek a doplnila text. 
 
april_sutaz
 
 
 Teším sa na Vaše výtvory a prajem krásny deň ♥