Dnes nás čaká krásny voľný deň navyše a spolu s prvým májom je tu čas aj vyhlásiť víťaza aprílovej challenge. V nej sme spolu razítkovali a pre mňa bola veľká radosť otvárať všetky maily s predmetom challenge.
 

   Spolu ste sa zapojili v počte 9 a vybrať jedného víťaza bolo naozaj náročné. V každom projekte je niečo, čo zaujalo a vždy ma prekvapí, keď sa zapojí aj niekto kto so scrapovaním len začína a je tak šikovný. (lebo niekto si spomenie na svoje prvotiny a môže sa schovať, viď ja :D )

 

   Zadanie bolo len jedno, dať hlavnú úlohu na projektoch razítkam a Vy ste sa s tým takto popasovali: 

 

1. Zuzka Cedulová
 
aprilvitaz
 
 
2. Michaela Červenáková
 
aprilvitaz
 
 
3. Denisa Balážová
 
aprilvitaz
 
 
4. Naďa Hanáčková
 
aprilvitaz
 
 
5. Bea Pjataková
 
aprilvitaz
 
 
6. Lusinda Vadocz
 
aprilvitaz
7. Katarína Hudáková
 
aprilvitaz
 
8. Viera Gáborová
 
aprilvitaz
 
9. Valéria Miertušová
 
aprilvitaz
 
 

   Aj keď by sa skutočne dalo ku každému projektu napísať čo je na ňom krásne, víťaz môže byť nanešťastie len jeden a tento mesiac sa razítkovou kráľovnou stáva: 

 

Lusinda Vadocz

  
   Gratulujem!  A ako je zvykom, náhodne vylosovaná osoba získa 10% zľavu. Dnes padlo číslo na číslo 7, teda zľavu získava Katarína Hudáková. Taktiež gratulujem!  Obe môžete očakávať mail v priebehu dnešného dňa a keby nechodí, drgnite do mňa. Nejaký škriatok v mailoch pár práve týchto o výhrach už zhltol a nedorazili, tak kľudne hláste, že sa niekde stala chyba :) 

 

   Všetkým Vám ďakujem za účasť a verím, že sa vidíme pri ďalšej challenge. Tá bude vyhlásená stredu 3.5

 

Krásny voľný deň všetkým ♥